Со DINERS CLUB картичките

Купувај на рати и рати БЕЗ камата и подигај готовина од банкомат

и плаќај на 12 рати по најповолни услови на пазарот.

ЛЕТНА ПОНУДА ЗА НОВИ ЧЛЕНОВИ!

ПОДАРОК 1000 денари!

За секоја прва трансакција над 3000 ден. на рати, добивате подарок од 1000 ден. на вашата сметка. Понудата важи од 08.07 – 08.08.2024.

Дознај дали можеш да добиеш Diners Club картичка

100% онлајн, 0 денари членарина во првата година, одговор веднаш.

БЕНЕФИЦИИ ЗА DINERS CLUB ЧЛЕНОВИTE

Готовина кога и да ти треба

Подигни готовина од банкоматите на Халк Банка, НЛБ Банка, Стопанска Банка Битола и Уни Банка, и истата плаќај ја на рати.

Плаќај на рати во странство

Безбедно плаќање на рати во повеќе од 45 милиони продавници, хотели, ресторани и други продажни места ширум светот.

Плаќај сметки на рати

Плаќај онлајн сметки за струја и парно и подели ги трошоците на рати.

Пазарувај и плаќај на рати

Плаќај до 12 рати во твоите омилени маркети (Веро, Тинекс, Кам, Стокомак, Рамстор, Жито и уште многу други).

Рати и рати без камата

Купувај на рати и рати БЕЗ камата во над 5000 продажни места во нашата држава.

CASHBACK програма

Добијте поврат на готовина
на вашата Diners Club картичка.

РАТИ БЕЗ КАМАТА ПРЕКУ ЦЕЛА ГОДИНА

Погледнете ја листата на продажни места каде што може да купувате на рати БЕЗ камата преку цела година.

MANGO – 12 рати без камата

FASHION&FRIENDS – 12 рати без камата

SPRINGFILED – 12 рати без камата

TIMBERLAND – 12 рати без камата

REPLAY – 12 рати без камата

SUPERDRY – 12 рати без камата

GUESS – 12 рати без камата

HUGO – 12 рати без камата

LEVI’S – 12 рати без камата

HUGO BOSS – 12 рати без камата

BITSIANI – 12 рати без камата

DAN JOHN – 12 рати без камата

OKAIDI – 12 рати без камата

FASHIONGROUP.MK – 12 рати без камата

 

НЕПТУН – 6 рати БЕЗ камата; 7-12 рати 1.3% месечна камата; 13-24 рати 1% месечна камата

ТЕХНОМАРКЕТ – 6 рати БЕЗ камата; 7-12 рати 1.3% месечна камата; 13-24 рати 1% месечна камата

СЕТЕК – 6 рати БЕЗ камата; 7-12 рати 1.3% месечна камата; 13-24 рати 1% месечна камата

MAXIMUM (Агротехна) – 6 рати БЕЗ камата – 7-24 рати без камата за производи на регуларна цена

МЕГАСПОРТ – 12 рати без камата

SCOUT – 12 рати без камата 

NOMAD MOBILITY – 12 рати без камата

POLLEO SPORT – 12 рати без камата

TENNIS SHOP – 12 рати без камата

 

BELLINA BIO SHOP – 12 рати без камата

WWW.BELLINA.MK – 12 рати без камата

KIKO MILANO – 12 рати без камата

ESENS-M – 12 рати без камата

STUDIO SECRET –12 рати без камата

SILHOUETTE 12 рати без камата

 

PET SHOP MONA – 12 рати без камата

PARK PET SHOP – 12 рати без камата

ПРОСВЕТНО ДЕЛО -12 рати без камата

МАТИЦА МАКЕДОНСКА -12 рати без камата

СЕАВУС ЕДУКАЦИЈА -12 рати без камата

LINGVALINK-12 рати без камата

STOP&GO -12 рати без камата

ОЛИМПИКО -12 рати без камата

ЕВРОПА ГУМИ -12 рати без камата

БЕНЕЛУКС -12 рати без камата

СОЛИД -12 рати без камата

LIQUY MOLI -12 рати без камата

ТЕХНОПОЛИС – 12 рати без камата

COIN CASA – 6 рати без камата / до 24 рати 0.5% месечна провизија

ET HOME – 6 рати без камата / до 24 рати 0.5% месечна провизија

DIOPTRA – 12 рати без камата

SIGMA – 12 рати без камата

Плаќај со Diners Club и со секоја направена трансакција на рати во износ еднаков или поголем од 3.000 денари, стани потенцијален добитник на една од 46 парични награди или Peugeot 208!

ТЕКОВНИ АКЦИИ 

АПЛИЦИРАЈ БРЗО И ЛЕСНО!

100% онлајн

Одобрување веднаш

Само со лична карта

0 денари членарина во првата година

Без жиранти

24/7 Контакт центар

Дознај дали можеш да добиеш Diners Club картичка

100% онлајн, инстант одговор